Oscar Yapıştırıcı, farklı sektörlerde endüstriyel yapıştırıcı ve sızdırmazlık ürünleri ihtiyacı olan firmalara, ülke genelinde güvenilir, hızlı, ekonomik ve etkin çözümler sunmak amacıyla 2005 yılında İstanbul’da kurulmuştur.

2005 yılından beri kendi formülasyonları ile ürettiği ürünlerini müşterilerine sunmaktadır.

Oscar Yapıştırıcı, ürettiği ürünlerin yanı sıra müşterilerinin ihtiyacı olan bazı hammaddeleri de portföyüne dahil etmeye başlamış ve bu kapsamda müşterilerine sunduğu ürün ve hizmetleri çeşitlendirmiştir. Bu yöndeki büyümesine de piyasa ihtiyaçları ve teknolojik ilerlemeler doğrultusunda devam etme kararlılığındadır.

Oscar Yapıştırıcı portföyünde yer alan yapıştırıcılar, sızdırmazlık ürünleri, fonksiyonel kaplamalar ve hammaddeler ile müşterilerine rekabet avantajı ve eşsiz bir müşteri deneyimi vermeye hazırdır. Yaratıcı düşünce ve girişimci ruh firmanın DNA’sının ayrılmaz bir parçasıdır.

Müşteriyi odağına alan ve toplam kalite yönetimi anlayışına sahip tecrübeli kadrosuyla müşteri memnuniyetini hedefleyen bir firma olan Oscar Yapıştırıcı, alanında lider firmalardan birisi olarak her geçen gün adından söz ettirmektedir.

Oscar Yapıştırıcı, ürünleri ve hammaddeleri ile sizin de çözüm ortağınız olmaktan gurur duyacaktır.

Bizimle iletişime geçerek daha fazla bilgi alabilir veya ürünlerimize göz atabilirsiniz.